Stemmen

kareltje en sjonnie
Kareltje en Sjonnie op vakantie
Het feest van Kareltje en Sjonnie
Van pepernoot tot oliebol Kareltje en Sjonnie

Het begon allemaal met  Kareltje en Sjonnie. Samen met Paul Hock en Ronald Schmitz in de studio zitten en liedjes opnemen. Paul Hock schreef de muziek, Ronald Schmitz arrangeerde het, speelde alle partijen in en nam het op, en ik schreef de teksten en nam alle stemmen voor mijn rekening. Wat was dat fantastisch om te doen. Eva Poppink maakte er prachtige tekeningen bij. En wat is het nog steeds een succes. Te beluisteren op alle streamingdiensten!! https://kareltjeensjonnie.nl

De pers schreef oa:

 

Alles in Kareltje en Sjonnie is even onweerstaanbaar schattig, de muziek van Paul Hock en Ronald Schmitz ligt lekker in het gehoor en de illustraties van Eva Poppink zijn ronduit aandoenlijk. (het Parool)

 

Met de vakantie voor de deur een aanrader! (Trouw)

 

Onze favoriet is Kareltje en Sjonnie op vakantie. (Linda)

 

Grappige liedjes. (Margriet)

 

Nu is stemmen inspreken een vast onderdeel van mijn werk geworden. Ronduit geweldig om te doen.

Voor kinderen/jeugd

kareltje en sjonnie

Kareltje en Sjonnie

Kareltje de Hamster en Sjonnie de Giraffe zijn als echt vriendjes voor elkaar geboren. Als Kareltje "Hé Sjonnie" roept rent Sjonnie op hem af en dan moet je ze samen toch eens horen!

stem winnie de poeh

Winnie de Poeh

Al jaren mag ik de Nederlandse stem zijn van Winnie de Poeh voor de Disney Studio's. En daar ben ik heel trots op, want het is een lieve, naïeve maar oh zo'n wijze beer.

stemmen leven van een loser

Het leven van een loser

En alle stemmen van de geweldige hoorspel reeks  Het leven van een loser . Bram Brotermans, zijn broer, ouders, maar ook alle stemmen van zijn vrienden en vijanden.

 

En dan mag ik ook nog vele andere stemmen zijn. Van stemmen in bioscoopfilms als  Cars, Ice age, Beestenboel en Peter Pan, tot aan heel veel andere luisterboeken zoals:

Narnia De Leeuw, de Heks en de kleerkast
Jaap Ter Haar Koning Arthur
Jaap Ter haar Tristan en Isolde
Koen Kampioen kwam in actie
Olivier en Brechtje
De-kronieken-van-Narnia-De-reis-van-het-drakenschip-5-CD-luisterboek-C-S-Lewis

Voor volwassenen

Lars Kepler Hypnose

LARS KEPLER

Lars Kepler is op dit moment een van de meeste beroemde thriller auteurs van Zweden. Hij heeft veel titels op zijn naam, waaronder Hypnose, ' Getuige' en 'Contract', die ik als luisterboek heb mogen inspreken voor Storytel.

lars kepler contract

Dit zijn onder andere mijn opdrachtgevers:

www.rubinstein.nl
www.storytel.nl
www.thinium.nl

Harlan Coban Zes jaar

Harlan Coben

Harlan Coben is een Amerikaans bestseller auteur met vele titels op zijn naam. Inmiddels werden zijn boeken in 41 landen vertaald en zijn er wereldwijd meer dan 60 miljoen exemplaren gedrukt. Zijn boeken zijn spannend en meeslepend. 'Zes jaar' is daar een voorbeeld van. 

 

Naast mijn stemmenwerk voor tekenfilms, televisieseries en luisterboeken, spreek ik ook regelmatig commercials in. Voor oa Unit 4, Glansgarant en Zilveren Kruis. 

unit4_logo-nieuw
glansgarant
zilveren kruis

Maar naast al het stemmenwerk gebruik ik mijn stem ook nog heel graag voor mijn eigen muziek en teksten. Vanaf nu zal ik vaker muziek, tekst en zang (met beeld!!) plaatsen, maar nu eerst nog maar eens het lied 'Dronken' uit mijn programma 'Eindelijk'.