Bedrijfsleven

Bedrijfsleven, Welzijn, Onderwijs en de verschillende Ministeries

Allemaal instanties waar ik graag en veel voor werk. Omdat er elke keer iets anders speelt, elke organisatie een andere focus heeft, en omdat zij die er werkzaam zijn, zich genoodzaakt voelen om goed naar zichzelf te blijven kijken. Een ideale basis voor interactief theater. Maar ook voor assessments, trainingen, lichtvoetige afsluitingen van de bijeenkomsten en natuurlijk dagvoorzitterschap.

ILT job 5

Recente opdrachtgevers (vaak in samenwerking met More Balls than Most en Dubbel E Acteerservice)


Hogeschool van Rotterdam, Inspectie Leefomgeving en Transport, OCW, Ministerie I&M, NVDA, Veiligheidsregio Rotterdam,NWO, Rijkswaterstaat, ROC Amsterdam, Samenwerking Noord Nederland, Joulz, Woningcorporatie Lieve de Key, DUO, Stichting Welzijn Velsen, Ministerie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid, ABN AMRO, Nationale Politie, Jupiler, Akzo Nobel, Ministerie van Buitenlandse zaken, Vrije Universiteit Amsterdam eva.

Regietheater

Na 14 jaar werkzaam te geweest te zijn als cabaretier in de theaterwereld, besloot ik in 2004 mijn pijlen te gaan richten op humor in het bedrijfsleven. Als schrijver, cabaretier van dienst, muzikale act van de dag, maar ook als schrijver en acteur in het fantastische regie model. Regietheater leent zich uitermate goed om als bedrijf of instelling open met elkaar in gesprek te gaan, elkaars drijfveren te vinden, en om houding en gedrag te onderzoeken.

Assessments

Bij een goed assessment staat dienstbaarheid voorop. De acteur moet alles in het werk stellen om de kandidaat de kans te geven de competenties die hij of zij in huis hoopt te hebben zo goed mogelijk te kunnen laten zien. Dat betekent heel goed luisteren en heel goed weten waar het gesprek over gaat. Na al die jaren (voor oa Defensie, Akzo Nobel, Hogeschool van Rotterdam), kan ik met een gerust hart zeggen dat ik daar veel ervaring in heb.

Diversen

Ook treed ik op als uitsmijter van de dag, word ik ingehuurd om de bijeenkomst lichtvoetig te maken, maak ik muziek- en liedteksten op maat en word ik regelmatig gevraagd als dagvoorzitter. Dagvoorzitter met humor. Kom er in deze tijd maar eens om...

Daarnaast werk ik als ervaren trainingsacteur voor oa competentiegerichte trainingen, slecht nieuwsgesprekken, functioneringsgesprekken, beoordelingsgesprekken, leidinggeven, klantgericht handelen etc.

Ilt Job en christine 7
ILT job en chritine 2
dagvoorzitterschap ILT

Een van de mooiste werkvormen van het regie model is 'Theater als Spiegel' van More Balls Than Most. Zie filmpje hieronder.

Eigenaar

Iedereen is eigenaar van zijn eigen gevoelens en gedachten. Of je nu in de kunst werkt of in het bedrijfsleven. Wel kunnen ze je in de weg zitten. Bij sollicitaties bijvoorbeeld, functioneringsgesprekken of als je een medewerker moet aanspreken. Daarvoor zijn er goede trainingen en assessments die je kunnen helpen deze vaardigheden te ontwikkelen. En waarmee je werkt met een ervaren trainingsacteur. Neem contact met mij op of met Dubbel E acteerservice voor meer informatie.

Gooi de ballast over boord en trek je niks meer aan van anderen

heb vertrouwen in jezelf dan komt het goed

Want als je in jezelf gelooft, dan kun je pas veranderen

Ja, dan komt het geluk je tegemoet

- Job Schuring